Ernæring

Kostholdsanalyse

En kostholdsanalyse er et viktig hjelpemiddel som danner et godt grunnlag for utarbeiding av individuelt tilpassede arbeidsoppgaver og kostholdsplaner. Samtidig gir det stor læring rundt egne vaner og uvaner rundt ernæring og kosthold.


OVERSIKTSANALYSE

1200,-

Inkludert

En generell analyse som vil se på dine vaner og uvaner i kostholdet. Hva er bra og hva bør jobbes med for å nå dine mål? Du vil få konkrete arbeidsoppgaver ut i fra ditt registrerte kosthold.

GRUNDIG KOSTANALYSE

1900,-

Inkludert

I tillegg til generelle retningslinjer og arbeidsoppgaver vil du ved en grundig analyse få en dypere analyse av kostholdet ditt. Dette innebærer nøyaktige tall rundt næringsstoffsammensetning, vitaminer, mineraler og mye mer. ”Hvor mye protein trenger jeg og hvor mye spiser jeg? Får jeg i meg nok D-Vitaminer? Hvor mye kalorier spiser jeg hver dag?” osv. er blant spørsmålene du her vil få svar på.

Diett plan

For å nå kortsiktige vektmål er en detaljert kostholdsplan et ypperlig verktøy. En slik plan er krevende å følge over tid (mer enn 2-8 uker), og bør derfor implementeres sammen med kostanalyse og konkrete arbeidsoppgaver rundt ernæring om man har en lengre tidshorisont for å nå målet.

RETNINGSLINJER

950,-

Inkludert

Dette er en litt mindre ”rigid” plan, hvor du følger retningslinjer til måltider, fremfor faste oppsatte måltider.

3 DAGERS PLAN

1250,-

Inkludert

En tre dagers plan gir litt større spillerom, slik at du kan tilpasse dagene litt mer selv. Dette egner seg godt for deg som har andre å forholde deg til i husholdningen, og ikke kan gjennomføre en rigid kostholdsplan 7 dager i uken.

UKES PLAN

1950,-

Inkludert

En spesifikk plan for hva du skal spise/drikke gjennom dagen, i en uke. Et variert og sunt kosthold for en uke tilpasset dine mål. En slik plan kan brukes i flere uker ettersom den er svært variert.

Snakk med en ernæringsrådgiver

Dersom du har spørsmål rundt ernæring, kan en telefon eller skype samtale med en ernæringsveileder være noe for deg. Her kan du få svar på alt du måtte lure på omkring ditt kosthold, samt få mange gode råd tilpasset din egen hverdag.

TLF/SKYPE

700,-

(per 30 mins)

Sett opp en time for en skype samtale nå!

Kontakt meg!

If you have any further questions about any of the packages. Please feel free to contact me.